Ειδικές διατάξεις θερμοπομπών

Ειδικές διατάξεις θερμοπομπών

Θερμοπομποί δαπέδου

Η χρησιμοποίηση των γωνιακών εξαρτημάτων RD εξασφαλίζουν την τέλεια διασύνδεση των θερμοπομπών KORADO στις γωνίες των δωματίων. Το τμήμα R&D παραδίδεται πλήρες μαζί με το πλέγμα κάλυψης για τις διάφορες εκδόσεις που προσφέρεται. Δεν έχει απολύτως καμία επίδραση στην θερμαντική απόδοση του θερμοπομπού και χρησιμεύει μόνο ως διακοσμητικό συμπλήρωμα.

Τα γωνιακά τμήματα θα πρέπει να παραγγέλονται μαζί με τους θερμοπομπούς, τους οποίους συνδέουν. Δεν τοποθετείται εναλλάκτης στα γωνιακά τμήματα και επομένως δεν θερμαίνουν.

Γενικές πληροφορίες

Πριν προχωρήσετε σε παραγγελία ενός ειδικά σχεδιασμένου ενδοδαπέδιου θερμοπομπού είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε μια ειδική φόρμα με τις απαραίτητες πληροφορίες, την οποία διαθέτει η εταιρία μας σε συνεργασία με την KORADO. Με βάση την συμπληρωμένη αυτή φόρμα, έχουμε την δυνατότητα να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες κατασκευής των ειδικών τμημάτων πριν την αποδοχή της  παραγγελίας.  Προφανώς, η θερμαντική απόδοση  των ειδικά κατασκευασμένων θερμοπομπών δεν είναι δυνατόν να είναι πιστοποιημένη, παρά μόνο δίνεται προσεγγιστικά με βάση τις μελέτες και τους υπολογισμούς που διενεργούμε στην εταιρία.

Σημείωση

Για να παραγγείλετε ένα γωνιακό σχέδιο πρέπει να καθορίσετε η γωνία α και το συνολικό πλάτος (A), το οποίο πρέπει να αντιστοιχεί στα πλάτη των παρακειμένων θερμοπομπών.

Επίσης, για όλα τα καμπυλωτά σχήματα είναι αναγκαίο να καθορισθεί τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική ακτίνα καθώς και το συνολικό πλάτος (A) που πρέπει να αντιστοιχεί στα πλάτη των ειδικά σχεδιασμένων θερμοπομπών.

Γεωμετρίες

  •  {C}Γωνία
  • Τόξο
  • Γωνία Z
  • Γωνία U

 

  • Κατασκευαστής: KORADO a.s.
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Συμπληρώστε τη φόρμα ή τηλεφωνήστε μας 2109736230