Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η κομψότητα, τα καθαρά σχήματα και η λεπτότητα τους τα καθιστούν τέλεια για τη τοποθέτησή τους σε τυφλά σημεία καθώς και σε ανακαινίσεις. Αναπτύχθηκαν με τεχνολογία κινητήρων DC, τα fan coils AerSlim Evo λειτουργούν με πηγές ενέργειας χαμηλής θερμοκρασίας (λέβητες συμπύκνωσης ή αντλίες θερμότητας).

Το νέο AerSlim Evo  είναι μια εξαιρετικά αθόρυβη λύση που έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται την ευημερία ενός υγιούς ύπνου ακόμα και σε νυχτερινή λειτουργία. Σε κατάσταση σχεδόν ακτινοβολίας, χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαχείριση του ηλεκτροκινητήρα Brushless EC και της βαλβίδας, η AerSlim Evo διατηρεί το επιθυμητό σημείο χειμώνα με σχεδόν μηδενική κατανάλωση και χωρίς εκπομπές θορύβου.

Η σειρά AerSlim Evo έχει σχεδιαστεί για οικιακό και εμπορικό κλιματισμό, για εσωτερική εγκατάσταση, δεν εκτίθεται σε πάγο ή ακραίες θερμοκρασίες, μη σκονισμένα και μη εκρηκτικά περιβάλλοντα.

Τα fan coils AerSlim Evo παραδίδονται με κινητήρες inverter DC, οι οποίοι επιτρέπουν χαμηλή κατανάλωση και χαμηλή στάθμη θορύβου.

Εντυπο Slim Fan Coils AERTESI AerSlim Evo

 
Εμφάνιση 1 έως 9 (από 12 προϊόντα)
Αποτελέσματα: