Ηλεκτρονικό χειριστήριο Hi-T

Ηλεκτρονικό χειριστήριο Hi-T

Το Hi-T είναι ένα τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής για κεντρική διαχείριση ενός δικτύου συστήματος ψύκτη / αντλίας θερμότητας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μερικές λειτουργίες (δηλαδή ως πίνακας τηλεχειρισμού ενός μόνο ψύκτη / αντλίας θερμότητας ή θερμοστάτη της διαχείρισης των ζωνών). Ενσωματώνει αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας για τη θερμο-υγρομετρική ανάλυση του περιβάλλοντος και για τη διαχείριση του διπλού σημείου ρύθμισης για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, που χρησιμοποιούν σύστημα αφύγρανσης.

Η έξυπνη και διαδραστική λειτουργία απλοποιεί τη χρήση του χειριστηρίου ενώ όλες οι λειτουργίες ρυθμίζονται εύκολα μέσω της συνοπτικής διαδικασίας χρήσης. Το τηλεχειριστήριο εποπτεύει και εξετάζει περιοδικά το δίκτυο, υπάρχει χρόνος κύκλου μεταξύ του αιτήματος σηματοδότησης ή εντολών και της ενεργοποίησης της λειτουργίας, ο χρόνος κύκλου εξαρτάται από το μέγεθος των μονάδων fan coils και/ή του δικτύου αντλιών θερμότητας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΕΡΟΥ

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν επίσης να παράγουν ΖΝΧ με την χρήση τρίοδης βάνας και κατάλληλου μεγέθους κυλινδρου νερού. Συνδέοντας τις αντλίες θερμότητας εν παραλλήλω, ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει εάν όλα ή μόνο μερικές από αυτές μπορούν να συμμετάσχουν στη δημιουργία του ΖΝΧ. 

ΧΡΟΝΟ-ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το χειριστήριο Hi-T περιέχει μέσα στην εβδομαδιαία λειτουργία χρονο-θερμοστάτη με 2 επίπεδα θερμοκρασίας, T και Teco, τόσο για τον έλεγχο των υδραυλικών τερματικών όσο και για τον έλεγχο των ψυκτικών. Η ρύθμιση του χρονοθερμοστάτη πραγματοποιείται ξεχωριστά, τόσο για τα κατά τόπους τερματικά όσο και για τις αντλίες θερμότητας.

  • Κατασκευαστής: ADVANTIX spa
  • Κωδικός Προϊόντος: 1149-018
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 600,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 600,00€

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Συμπληρώστε τη φόρμα ή τηλεφωνήστε μας 2109736230