Επιδαπέδιοι θερμοπομποί

Επιδαπέδιοι θερμοπομποί

Επιδαπέδιοι θερμοπομποί φυσικού ελκυσμού KORALINE LK

Σας αρέσουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες ή έχετε παράθυρα με χαμηλά περβάζια σε συνδυασμό με μεγάλες επιφάνειες γυαλιού; Σας προσφέρουμε την ιδανική μέθοδο θέρμανσης των χώρων με τέτοιες επιφάνειες. Χρησιμοποιήστε τους επιδαπέδιους θερμοπομπούς με τον μοντέρνο και αισθητικό σχεδιασμό. Ο μελετημένος σχεδιασμός τους θα αφήσει τα παράθυρα να ξεχωρίζουν παρέχοντας την υπέροχη θέα από το εσωτερικό. Οι εξαιρετικές επιδόσεις τους εξασφαλίζουν ιδανική θερμική άνεση στο δωμάτιο.

Εκδόσεις

EXCLUSIVE - κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα, βαμμένο σε χρωματισμό RAL 9010 και γρίλια αλουμινίου χωρίς τελικό φινίρισμα.

InPOOL – κατασκευασμένο από χημικά επεξεργασμένο ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316 κατάλληλο για υγρό περιβάλλον βαμμένο σε χρωματισμό RAL 9010 με γρίλια από ανοδιωμένο αλουμίνιο χωρίς τελικός φινίρισμα.

ECONOMIC – κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα και κάλυμμα με ανάγλυφο πλέγμα (δεν συνιστάται για χώρους εσωτερικής πισίνας)zinc galvanized steel sheet coated in color shade RAL 9010 with an embossed grid, which is part of the sheeting

  • Κατασκευαστής: KORADO a.s.
  • Κωδικός Προϊόντος:
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Συμπληρώστε τη φόρμα ή τηλεφωνήστε μας 2109736230