Βιομηχανικές μονάδες

Βιομηχανικές μονάδες

Οι βιομηχανικές μονάδες inverter αποτελούνται από: Αυτόματο σύστημα ρύθμισης ροής αέρα, inverter, ανεμιστήρα αναρρόφησης με πλευρικά κανάλια, κυκλωνικό διαχωριστή για συλλογή σκόνης, ηλεκτρικό πίνακα με μετατροπέα, σύνδεσμο σύνδεσης και σιγαστήρα χάλυβα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Οι βιομηχανικές μονάδες με inverter είναι εξοπλισμένες με κινητήρες μεταβλητής συχνότητας υψηλής ισχύος, που μπορούν να εκτελούν τέλεια τον καθαρισμό βιομηχανικών εγκαταστάσεων και μεγάλες εκτάσεις από 2.000 έως 10.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

MULTIOPERATORS

Για να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο καθαριότητας σε μεγάλους χώρους, το σύστημα "πολλαπλών χειριστών" επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία περισσότερων εργαζομένων.

 

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Η τροφοδοσία του μετατροπέα επιτρέπει τη μείωση έως και 50% της κατανάλωσης, μεταβάλλοντας την ταχύτητα του συστήματος με βάση τον αριθμό των χρηστών που συνδέονται ταυτόχρονα.

 

ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΟ

Το σύστημα αυτόματου καθαρισμού του ηλεκτρονικού φίλτρου το διατηρεί καθαρότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας το χρόνο συντήρησης και διατηρώντας σταθερή την αναρρόφηση με την πάροδο του χρόνου.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.