Σωληνωτά σώματα

Σωληνωτά σώματα

Γιατί να επιλέξει κάποιος το σώμα KORATHERM?

 

Τα θερμαντικά σώματα KORATHERM με επίπεδη επιφάνεια είναι μια νέα σειρά σωμάτων παραγωγής, η οποία διευρύνει σημαντικά την γκάμα των διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων που παράγονται από την KORADO. Το εύρος των τύπων στα σώματα KORATHERM βασίζεται σε πέντε βασικά μοντέλα. Το γραμμωτό σχήμα σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη προσφέρει την θερμότητα με πολλούς συνδυασμούς τύπων. Επίσης, το ευρύ χρωματικό φάσμα σε συνδυασμό με τις ευέλικτες μορφές σύνδεσης στο σύστημα θέρμανσης, σίγουρα θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών πελατών.

 

Οι τύποι KORATHERM VERTIKAL, KORATHERM VERTIKAL-M και KORATHERM REFLEX συνδυάζουν το μοντέρνο σχεδιασμό με αποτελεσματικό τρόπο θέρμανσης ενός χώρου. Λόγω του σύγχρονου σχεδιασμού τους, η εμπρόσθια επιφάνεια των σωμάτων παράγει μία υψηλής ποιότητος θερμότητα εξ ακτινοβολίας και με αυτόν τον τρόπο δίνει μια αίσθηση της θερμικής άνεσης.

 

Η νέα κάτω μεσαία σύνδεση του τύπου KORATHERM VERTICAL – M, επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση των σωμάτων στον κάθε εσωτερικό χώρο. Χάρη στον σχεδιασμό του τα σώματα της σειράς KORATHERM REFLEX δεν έχουν μόνο ευχάριστη εμφάνιση, αλλά είναι και ιδιαίτερα πρακτική προσθήκη σε οποιαδήποτε χώρο υποδοχής ή είσοδο κτίρια κατοικιών ή δημόσια κτίρια.

 

Τα σώματα της σειράς KORATHERM HORIZONTAL - M παρέχουν την διακριτική πολυτέλεια με ένα μοναδικό συνδυασμό της κομψότητας και της θερμικής απόδοσης. Είναι η ενδεδειγμένη λύση για την θέρμανση χώρων με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες όπως βιτρίνες, αίθουσες υποδοχής, ενιαίους χώρους καθιστικών, μεγαλύτερα δωμάτια με ψηλές οροφές, πανοραμικά παράθυρα, αίθουσες, κ.λ.π.

 

Όσον αφορά στην παραγωγή θερμότητας, τα σώματα KORATHERM HORIZONTAL αντιπροσωπεύουν μια άνετη εναλλακτική λύση των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων τύπου panel. Το ευρύ φάσμα χρωμάτων και η μοναδική εμφάνιση με το χαρακτηριστικό γραμμωτό σχέδιο είναι η πρόκληση για την ενσωμάτωσή τους σε κάθε μοντέρνο χώρο.

 

Τα σώματα KORATHERM HORIZONTAL VKM είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη μεγάλη γκάμα των διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων. Η κάτω μεσαία σύνδεση και ο διακόπτης ελέγχου (ως αναπόσπαστο μέρος) αυξάνει την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων θερμαντικών σωμάτων σε όλα τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης.

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Σώματα KORATHERM

Ένα αρχιτεκτονικό σώμα, το οποίο παράγεται από το 1981. Είναι το πρώτο επίπεδο σώμα θέρμανσης (panel..