MAXA i-32 V5 SL
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ
Η εισαγωγή κανόνων που αφορούν όχι μόνο την ενεργειακή απόδοση του εξοπλισμού θέρμανσης αλλά και το επίπεδο θορύβου του ίδιου απαιτεί συνεχή εξέλιξη των προϊόντων. Η νέα σειρά SL της σειράς i-32V5 αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής απόδοσης, εξαιρετικής ησυχίας και της συνηθισμένης αξιοπιστίας. Χάρη στην πλήρη αναδιοργάνωση του λογισμικού και του υλικού, το καλά δοκιμασμένο i-32V5 επέτρεψε να φτάσει στα καλύτερα επίπεδα σιωπής και κάνει αυτή τη σειρά i-32V5SL συμβατή απόλυτα με τα πιο αυστηρά εθνικά και διεθνή πρότυπα.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
- Προσαρμοσμένο σύστημα ελέγχου με ρύθμιση μικροελεγκτών, λογική ελέγχου υπερθέρμανσης με ηλεκτρονική βαλβίδα εκτόνωσης.
- DC inverter συμπιεστές διπλής περιστροφής.
- Αξονικός ανεμιστήρας με κινητήρα DC inverter
- Εναλλάκτης με βέλτιστο αριθμό κυκλωμάτων, σωλήνες χαλκού και υδρόφιλα περύγια αλουμινίου.
- Πλακοειδης εναλλάκτης από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 με μικρή πτώση πίεσης στην πλευρά του νερού.
- Ψυκτικό κύλωμα αποτελούμενο από χαλκοσωλήνες, συμπυκνωτή , ηλεκτρονική βαλβίδα εκτόνωσης, βαλβίδα αναστροφής, διακόπτη υψηλής / χαμηλής πίεσης, διαχωριστή και συλλέκτη υγρού, βαλβίδες για συντήρηση και έλεγχο, πίεση διπλής εισόδου, μετατροπείς υψηλής και χαμηλής πίεσης.
- Ολοκληρωμένο υδραυλικό σύστημα αποτελούμενο από brushless κυ-κλοφορητή υψηλής απόδοσης, διακόπτη ροής, βαλβίδα εξαέρωσης, βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης (6 bar), μανόμετρο, βαλβίδα νερού για πλήρωση / εκκένωση του συστήματος.
ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ:
- Όλες οι μονάδες μπορούν να λειτουργούν σε τρεις διαφορετικούς τρόπους: θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ΖΝΧ, με ειδικά προγράμματα βελτίωσης της απόδοσης σε όλες τις συνθήκες, με τη χρήση της καμπύλης αντιστάθμισης.
- Οι μοναδες της σειράς V5 έχουν την δυνατότητα χειρισμού αναμεικτικών βανών, εκτροπέων και δευτερευόντων συστημάτων κυκλοφορίας. Εχουν επίσης την δυνατότητα να ελέγχουν το ηλιακό θερμικό σύστημα, την λειτουργία άλλων εξωτερικών πηγών ενέργειας και την σύνδεση με εξωτερικά συστήματα Home Automation Building ή Domotic. Όλες οι σειρές i-32 / V5 μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως (χειριστήριο HI-T) απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης (σύνδεση σε υπάρχον δίκτυο με καλώδιο Ethernet)
- Πρωτόκολο Modbus RS485 ως standard
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.