ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

Posted by enerbis 13/11/2022 0 Comment(s) Συστήματα Κεντρικής Σκούπας,

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

 

Ένα κεντρικό σύστημα σκούπας είναι το μόνο σύστημα που εξασφαλίζει την απομάκρυνση του αέρα που παρεμβάλλεται στην διαδικασία καθαρισμού εντελώς έξω από το κτίριο, με αποτέλεσμα την πλήρη εξάλειψη της μικροσκοπικής σκόνης, των ακάρεων, σκόνης και των βακτηριδίων.

 

Η ζωή σε ένα καθαρότερο περιβάλλον, χωρίς μικροσωματίδια, έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της ευημερίας σας και της υγειινής του σπιτιού σας.

 

Το σύστημα συνδέεται με ένα δίκτυο σωλήνων PVC του ίδιου τύπου με εκείνο που χρησιμοποιείται για τις ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλά με τη μοναδική λειτουργία τον σχολαστικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου, που μπορεί στην πραγματικότητα να αναρροφήσει με τεράστια ισχύ που παράγει διαδικασία αποσυμπίεσης με την οποία εξασφαλίζεται η αλλαγή του μολυσμένου αέρα στον χώρο όπου χρησιμοποιείται.

 

Για να καθαρίσετε χωρίς να ακούσετε το θόρυβο της ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πλέον ένα όνειρο.

 

Το κεντρικό σύστημα σκούπας GDA σας επιτρέπει να το κάνετε σε απόλυτη ησυχία, καθώς ο κεντρικός μηχανισμός είναι ηχομονωμένος και μακριά από τον χώρο χρήσης. Ο καθαρισμός δεν έχει πια καθορισμένους χρόνους: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GDA ανά πάσα στιγμή, με την ηρεμία για να το κάνετε με την μέγιστη δυνατή διακριτικότητα.

 

Η κεντρική μονάδα, που συνήθως τοποθετείται στο τεχνικό δωμάτιο ή στο γκαράζ ή στην βεράντα, επικοινωνεί μέσω ενός κεντρικού δικτύου σωλήνων PVC - σε διαφορετικά περιβάλλοντα, σε κάθε ένα από τα οποία υπάρχει κατάλληλη υποδοχή εισόδου στην οποία υπάρχει η δυαντότητα να συνδέσετε τον άνετο και ελαφρύ εύκαμπτο σωλήνα.

 

Οι εσωτερικές σωληνώσεις μεταφέρουν τη βρωμιά (σκόνη, ακάρεα σκόνης, βακτήρια) στη μονάδα αναρρόφησης, η οποία, μέσω κυκλωνικού αποτελέσματος, την τοποθετεί σε ειδικό δοχείο με σάκο συλλογής σκόνης, για να αντικαθίσταται περιοδικά. Η παρουσία του πλενόμενου φίλτρου από πολυεστέρα, πιστοποιημένου σύμφωνα με τις πιο στενες προδιαγραφές - και η απομάκρυνση του φιλτραρισμένου αέρα στο εξωτερικό περιβάλλον εξασφαλίζει την απομάκρυνση των μικρότερων σωματιδίου από τον εσωτερικό χώρο.

 

Η μικροσκοπική σκόνη, τα ακάρεα σκόνης και τα βακτήρια φιλτράρονται και απομακρύνονται, αφήνοντας ένα απόλυτα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

 

Ένα κεντρικό σύστημα σκούπας είναι μια μεγάλη δύναμη χωρίς να φαίνεται ή να ακούγεται, αλλά καθαρίζει σιωπηλά κάθε δωμάτιο και καθαρίζει τον αέρα όπως δεν μπορεί να κάνει κανένα άλλο σύστημα.

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ;

 

Πώς να εντοπίσετε το κεντρικό σύστημα κενού;

Έχει εντοπιστεί στο εργοτάξιο ταυτόχρονα με την εγκατάσταση των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων του κτήματος, ακολουθώντας τις υποδείξεις της εταιρίας μας και της GDA.

 

Πού να τοποθετήσετε την κεντρική μονάδα σκούπας;

Η κεντρική μονάδα σκούπας τοποθετείται σε χώρους υπηρεσίας ή σε τεχνικούς χώρους. (γκαράζ, πλυντήριο) ή στην βεράντα. Πρέπει να προβλέπεται ένας αγωγός για την απομάκρυνση του αέρα αν η τοποθετηση έχει γίνει σε εσωτερικό χώρο..

 

Που τοποθετούνται τις υποδοχές αναρρόφησης (πριζες);

Οι είσοδοι αναρρόφησης τοποθετούνται στο ίδιο ύψος με τις ηλεκτρικές πριζες. Η επιλογή της θεσης γίνεται με γνωμονα την κάλυψη των αιθουσών λαμβάνοντας υπόψη ότι από κάθε έξοδο χρησιμοποιείται ένας σωλήνας εργασίας 7 mt, ικανός να καλύψει περίπου 30 τετραγωνικά μέτρα.

 

Είναι απαραίτητη η ηλεκτρική σύνδεση στις εισόδους αναρρόφησης;

Με το σύστημα κεντρικής σκούπας GDA είναι δυνατή η κατασκευή του συστήματος χωρίς ηλεκτρικά καλώδια, καθώς είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε το ενσωματωμένο ασύρματο σύστημα που επιτρέπει τη διπλή λειτουργία ή ασύρματη σύνδεση με την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση μέσω της λαβής στον εύκαμπτο σωλήνα ή μέσω επαφής πρίζα.

 

Μπορώ να είμαι σίγουρος για τη σωστή εγκατάσταση της ηλεκτρικής σκούπας;

Εξακολουθεί να είναι υπό κατασκευή και κατά συνέπεια πριν από την τοποθέτηση των δαπέδων, το σύστημα είναι ήδη λειτουργικό.

Χάρη στο ειδικό πατενταρισμένο κάλυμμα που κλείνει ερμητικά την οπή αναρρόφησης των πριζών, είναι εύκολο και γρήγορο να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία του συστήματος και να παρέμβετε αν υπάρχει ατέλεια.

 

Τι είδους υποδοχές αναρρόφησης μπορώ να επιλέξω;

Ανάλογα με τη σειρά των διακοπτών και των πλακών που επιλέγετε για το σπίτι σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις υποδοχές Astra της GDA, καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν τις κύριες μάρκες των πλαισίων ηλεκτρικών υποδοχών, προσαρμόζοντας τέλεια το ύφος των επίπλων σας.