Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

Πάγκοι θέρμανσης

Κατασκευαστής: KORADO a.s.

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

 

 

Πάγκοι θέρμανσης με φυσικό ελκυσμό KORALINE LD

Για τη θέρμανση και την άνεση; Ναι. Καθίστε να ξεκουραστείτε και χαλαρώστε. Η επάνω επιφάνεια των πάγκων κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο δρυός, οξιάς ή τεχνητή πέτρα και είναι ανθεκτική σε μεγάλα φορτία χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ο έξυπνος σχεδιασμός τους συνδυάζει την άριστη απόδοση με την πρακτικότητα και είναι κατάλληλοι για την χρήση τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και σε οικιακές εφαρμογές.

Ο θερμοπομπός KORADO KORALINE LD σχεδιάστηκε για την χρήση σε χώρους, οι οποίοι προορίζονται για χαλάρωση. Ο πάγκος είναι εφοδιασμένος με κάλυμμα, το οποίο μπορεί να αντέξει στατικό φορτίο χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι κατάλληλο για να καθίσει κάποιος σε αυτό. Προσοχή, η επάνω επιφάνεια του πάγκου θα πρέπει να παραγγέλνεται ξεχωριστά. Η εν λόγω επιφάνεια είναι τοποθετημένη στην πλευρά της θερμικής ροής και αποτελεί δομικό στοιχείο του θερμοπομπού.

Οι θερμοπομποί KORADO KORALINE LD μπορούν να τοποθετηθούν για παράδειγμα σε αίθουσες ή αίθρια. Για χρήση σε περιοχές με εσωτερικές πισίνες προτείνεται η παραγγελία της έκδοσης από ανοξείδωτο χάλυβα, ή άλλως ονομαζόμενη έκδοση πισίνας.

  • Θερμοπομποί με φυσικό ελκυσμό
  • Ευρύ φάσμα τύπων και σχεδίων
  • Ευκολία στον καθαρισμό και την συντήρηση