Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 
Heat pump DHW
 
 
Central Vacuum
 
Enerbis Solar
 
Water mixer
 

 

    

 
bleft6
 
 
Σειρά SC

Σειρά SC

Κεντρικές κλιματιστικές μονάδες

Παροχή αέρα από 1.500 έως 95.000 m³/h

Οι κεντρικές κλιματιστικές μονάδες της σειράς SC είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας, της έρευνας και των μελετών στον τομέα των αεροδυναμικών μηχανών. Η σειρά SC καλύπτει με τον καλλίτερο τρόπο όλες τις ανάγκες ενός συστήματος κεντρικού κλιματισμού κτηρίων σε αστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις κυρίως λόγω του μεγάλου εύρους των μεγεθών.

Οι κλιματιστικές μονάδες της σειράς SC είναι διαθέσιμες σε 23 τυποποιημένα μεγέθη με παροχές μέχρι και 95.000 m3/hr. Ο συνδυασμός των πολυάριθμων αρθρωτών τμημάτων των μονάδων SC επιτρέπουν την δημιουργία μονάδων καταλλήλων για κάθε εφαρμογή.

Ο κάθε τύπος προσδιορίζεται εύκολα από την επιλογή των επιμέρους τμημάτων της μονάδος. Όλα τα επιμέρους τμήματα έχουν σαφείς τεχνικές προδιαγραφές οι οποίες είναι ιδιαίτερα εύκολο να προσαρμοσθούν στις απαιτήσεις του πελάτη και στις προδιαγραφές του συστήματος κλιματισμού του έργου.

Πέραν όμως αυτού, υπάρχει η τεχνογνωσία και η δυνατότητα σχεδιασμού κλιματιστικών μονάδων εκτός της τυποποίησης των προϊόντων μας, αλλά βασισμένες στις προδιαγραφές και στους υπολογισμούς του πελάτη.

0,00€ 

Με τα επιλεγμένα: