Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 
Heat pump DHW
 
 
Central Vacuum
 
Enerbis Solar
 

 

    

 
bleft6
 

Τι είναι το σύστημα κεντρικής σκούπας;

Το σύστημα κεντρικής σκούπας είναι παρόμοιο με την ηλεκτρική ή υδραυλική εγκατάσταση, αλλά με τη μοναδική λειτουργία τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου, τον οποίο εξυπηρετεί.

Εγκαταστήστε μέσα στον εσωτερικό σας κόσμο, επαγγελματικό ή οικιακό, ένα καινοτόμο σύστημα κεντρικής σκούπας GDA, για την ταυτόχρονη παρουσία των εξαιρετικών χαρακτηριστικών ισχύος, της απόδοσης και της εξοικονόμησης. Η δομή του κεντρικού δικτύου των σωληνώσεων, το οποίο συνδέει την κεντρική μονάδα με τις τερματικές συνδέσεις επιτρέπει τον έλεγχο της καθαριότητας και της υγιεινής κάθε χώρου, μικρού ή μεγάλου.

Η εγκατάσταση είναι σε θέση να αναρροφήσει με μεγάλη δύναμη, δημιουργώντας μια διαδικασία αποσυμπίεσης ικανή να ανανεώνετε τον αέρα από το δωμάτιο, στο οποίο είναι ενεργοποιημένη.

Η κεντρική μονάδα τοποθετείται σε κάποιο χώρο υπηρεσίας ή στο εξωτερικό περιβάλλον και επικοινωνεί με τους διαφορετικούς χώρους μέσω ενός κεντρικού δικτύου σωλήνων από PVC. Όλα αυτά καταλήγουν στις τερματικές υποδοχές, στις οποίες συνδέεται ο εύκαμπτος και ελαφρύς σωλήνας χρήσης. Από το δίκτυο των σωληνώσεων μεταφέρεται η βρωμιά (σκόνη, ακάρρεα, βακτήρια) στη κεντρική μονάδα αναρρόφησης και συγκεκριμένα σε ειδικό κάδο όπου υπάρχει πλενόμενο φίλτρο πολυεστέρα για τον καθαρισμό του αέρα.

Η σκόνη, τα ακάρρεα σκόνης και τα βακτηρίδια φιλτράρονται και αποβάλλονται από τον εσωτερικό χώρο, αφήνοντας ένα απόλυτα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Το κεντρικό σύστημα σκούπας είναι ένα ισχυρό αλλά και αθόρυβο σύστημα καθαρισμού των εσωτερικών χώρων. Καθαρίζει σιωπηλά κάθε δωμάτιο.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.