Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας διαθέτει στην Ελλάδα σε αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική εταιρία ACTIONCLIMA μια ευρεία ποικιλία μορφών και τύπων fan coils.

 

Τα εν λόγω προϊόντα είναι Ιταλικής παραγωγής και αρίστης ποιότητος, διατίθενται δε σε μία μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών τόσο για δισωλήνιο σύστημα όσο και για τετρασωλήνιο σύστημα σωληνώσεων. Μεταξύ των διαθεσίμων fan coils υπάρχουν οι εξής σειρές:

1.       Fan coils δαπέδου, τοίχου, οροφής με κέλυφος ή γυμνά, σειρά FX

2.       Κασέτες νερού, σειρά FCS

3.       Επίτοιχα fan coil νερού, σειρά FW

4.       Fan coils οροφής slim, σειρά UTS

5.       Fan coils οροφής μέσης στατικής πίεσης, σειρά UTA

6.       Fan coils οροφής υψηλής στατικής πίεσης, σειρά UTH

7.       Αξονικά αερόθερμα για θέρμανση ή και θέρμανση και ψύξη, σειρά XT

Η αύξηση στην ζήτηση των αντλιών θερμότητος, καθιστά τα fan coils ως ένα από τα πλέον αναγκαία προϊόντα για τις νέες αλλά και τις παλαιές εγκαταστάσεις. Είναι προφανές, ότι όλες οι εν λόγω εγκαταστάσεις απαιτούν fan coils υψηλής ποιότητος, εξαιρετικής αισθητικής και αυστηρών προδιαγραφών. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν τα fan coils της ACTIONCLIMA, τα οποία η εταιρία μας έχει την χαρά και τιμή να εκπροσωπεί στην πατρίδα μας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας διαθέτει πρόγραμμα επιλογής των προϊόντων ACTIONCLIMA, ώστε να επιλέγονται εύκολα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μελέτης και των τεχνικών προδιαγραφών.

Επιστροφή