Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η ENERBIS ικε είναι μία σύγχρονη εταιρία εξειδικευμένη στην παροχή βέλτιστων λύσεων στην μελέτη, σχεδίαση, προώθηση, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και σε εγκαταστάσεις συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στόχος μας είναι η ολική εξυπηρέτηση του πελάτη και η ανοικοδόμηση μακροχρόνιας σχέσεως με τον κάθε συνεργάτη μας.

Η μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή βέλτιστων λύσεων στην μελέτη, σχεδίαση, προώθηση, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις μας καθιέρωσε στην Ελληνική αγορά και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας στην Κύπρο. Η παρουσία της εταιρίας στην Κύπρο θα γίνει μέσω της θυγατρικής της εταιρίας ENERBIS Cyprus Ltd, η οποία έχει έδρα την Λευκωσία. Στόχος της Κυπριακής εταιρίας είναι αφ’ ενός η δημιουργία ενός διακριτού δικτύου πωλήσεων των προϊόντων της εταιρίας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και αφ’ ετέρου η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος για την προώθηση και πώληση των προϊόντων στο ευρύ Κυπριακό κοινό.

Οι αντλίες θερμότητος klima-therm, σε σύντομο χρονικό διάστημα, απετέλεσαν την αξιόπιστη λύση στην αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης με λέβητα καθώς επίσης και στην αποκοπή των διαμερισμάτων από την κεντρική θέρμανση. Βασικό πλεονέκτημα των συγκεκριμένων αντλιών θερμότητος είναι το γεγονός ότι είναι τύπου monobloc με πλήρη υδραυλική μονάδα στην οποία συμπεριλαμβάνονται ο κυκλοφορητής, το κλειστό δοχείο διαστολής, το δοχείο αδρανείας, οι ηλεκτρικές αντιστάσεις, η βαλβίδα ασφαλείας και το αποσπώμενο χειριστήριο. Με άλλα λόγια, οι αντλίες θερμότητος klima-therm συνδέονται απ’ ευθείας στο δίκτυο σωληνώσεων της θέρμανσης χωρίς πρόσθετες απαιτήσεις και εργασίες

Οι αντλίες θερμότητος klima-therm διατίθενται για την θέρμανση και ψύξη των χώρων καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Τώρα διατίθενται και σε νέες εκδόσεις για την θέρμανση ζεστού νερού χρήσης οικιακών και επαγγελματικών εφαρμογών αλλά και την θέρμανση του νερού κολυμβητικών δεξαμενών και προβλέπεται να αποτελέσουν ένα σημαντικό προϊόν και για την Κυπριακή αγορά.

Εμπλουτίζοντας την ήδη μεγάλη ποικιλία των αντλιών θερμότητος προσθέσαμε δύο νέες σειρές στις εκδόσεις των monobloc και split του Ιταλικού εργοστασίου ADVANTIX με την εμπορική ονομασία ΜΑΧΑ. Οι εν λόγω αντλίες θερμότητος πέραν του γεγονότος ότι διαθέτουν πιστοποιημένες αποδόσεις κατά τον κανονισμό EN 14511, όπως και αντλίες KLIMA-TEHRM, διαθέτουν επιπλέον την πιστοποίηση EUROVENT, απαραίτητη για εφαρμογές με αυστηρές προδιαγραφές.

Φυσικά, από την συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αντλίες θερμότητος CALIDO της ΜΑΧΑ, οι οποίες είναι ιδανικές για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε οικιακές και μικρές επαγγελματικές εφαρμογές. Οι εν λόγω αντλίες θερμότητος λειτουργούν με ή και χωρίς ηλιακή υποβοήθηση για ακόμη περισσότερη οικονομία.

Στρατηγική συνεργασία της ENERBIS Cyprus Ltd είναι και αυτή με την Τσεχική KORADO, γνωστή  για τα υψηλής ποιότητος θερμαντικά σώματα panels, τα διακοσμητικά σωληνωτά σώματα καθώς και τα σώματα λουτρού. Από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της KORADO τα σώματα της σειράς KINGRAD COMPACT αποτελούν την οικονομική πρόταση του εργοστασίου, ενώ διατίθεται και όλη η σειρά RADIK με σώματα ενσωματωμένου βρόγχου καθώς και με σώματα με επίπεδη επιφάνεια.

Τα σωληνωτά σώματα KORATHERM αποτελούν την ξεχωριστή πρόταση διακοσμητικά σώματα, οριζόντιας ή κάθετης διάταξης και παράγονται ειδικά για τον χώρο που θα τοποθετηθούν. Μεγάλη ποικιλία σωμάτων διατίθενται και στην κατηγορία των σωμάτων λουτρού με την σειρά KORALUX να αποτελεί την πιο γεμάτη σειρά σωμάτων λουτρού στην αγορά.

Από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της KORADO δεν θα πρέπει κάποιος να παραλείψει τα convectors, τα οποία δίνουν άπειρες λύσεις σε όλους τους χώρους, οικιακούς ή επαγγελματικούς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα της KORADO, συμπεριλαμβανομένων και των σωμάτων panel της σειράς RADIK,  μπορούν να παραδοθούν και βαμμένα σε μια μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων χρωμάτων.

Επίσης, από την Κυπριακή θυγατρική της ENERBIS Cyprus Ltd. θα διατίθενται και τα προϊόντα για την επεξεργασία του νερού, ενός πολύ ενδιαφέροντα τομέα εξ ίσου σημαντικού με την εξοικονόμηση της ενέργειας. Στρατηγικοί συνεργάτες στον τομέα αυτό είναι η Ελληνική εταιρία ΤΕΜΑΚ καθώς και η Ιταλική WATER LINE προσφέροντας την πλήρη σειρά προϊόντων επεξεργασίας του νερού. Έτσι, η νέα θυγατρική εταιρία της ENERBIS ικε θα είναι σε θέση να προσφέρει στους ανά την Κύπρο συνεργάτες της προϊόντα όπως φίλτρα κεντρικής παροχής, φίλτρα δικτύου πόλεως, αποσκληρυντές, αντίστροφες οσμώσεις, φωσφορικούς τροφοδότες ή ψύκτες νερού.

Επιστροφή