Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Οικιακή Μονάδα

Οι κεντρικές μονάδες σκούπας GDA είναι αποτέλεσμα περίσσότερων από 40 χρόνια εμπειρίας σε συνδυασμό με μια σχολαστική επιλογή καινοτομιών που τις καθιστούν ακόμα πιο λειτουργικές και ευπροσάρμοστες.

Η απαλή, αισθητική γραμμή, σε συνδυασμό με το εντελώς λευκό χρώμα, είναι ευχάριστη και επιτρέπει την εγκατάσταση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Τα υλικά, κατασκευασμένα αυστηρά στην Ιταλία, είναι ανθεκτικά στον χρόνο και στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες, επιτρέποντας έτσι και την τοποθέτησή τους σε εξωτερικό περιβάλλον. Το μικρό μέγεθος των κεντρικών μονάδων παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία για μια εύκολη εγκατάσταση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το ασύρματο σύστημα, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα, επιτρέπει την άμεση ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του συστήματος από τη λαβή του σωλήνα καθαρισμού, καθιστώντας τα πάντα πιο εύκολα. Οι κεντρικές μονάδες σκούπας GDA λειτουργούν επίσης με το παραδοσιακό σύστημα με καλώδια χαμηλής τάσης, εφόσον ζητηθεί.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Η ενσωματωμένη απεικόνιση της κεντρικής μονάδας δείχνει τη συντήρηση που πρέπει να πραγματοποιηθεί και τυχόν συναγερμούς μετακινώντας κείμενα που εξηγούν τη δράση που πρέπει να ακολουθήσετε.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗ

Μπορεί να εγκατασταθεί σε κεντρικό σημείο στο σπίτι σας. Στην οθόνη εμφανίζονται τα μηνύματα μέσω της ενδεικτικής λυχνίας που αναβοσβήνει, η οποία ενημερώνει για τη συνήθη και έκτακτη συντήρηση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι μονάδες σκούπας GDA μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικούς χώρους καθώς κατασκευάζονται με υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΥ

Η σειρά Total είναι εφοδιασμένη με ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα αυτοκαθαρισμού για τον καθαρισμό της κεντρικής μονάδας, που τροφοδοτείται από ενσωματωμένο συμπιεστή αέρα.

Ένα φύσημα αέρα στο εσωτερικό της μονάδος επιτρέπει την αποκόλληση της σκόνης που στη συνέχεια εναποτίθεται στον σάκο. Οι σειρές Intelligence και Total έχουν το πλύσιμο φίλτρο πολυεστέρα ως στάνταρ, καθιστώντας την περιοδική συντήρηση εύκολη.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Οι κεντρικές μονάδες σκούπας της GDA είναι οι μόνες που καταναλώνουν μόνο 1 Watt σε κατάσταση αναμονής.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.