Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 
Heat pump DHW
 
 
Central Vacuum
 
Enerbis Solar
 
Water mixer
 

 

    

 
bleft6
 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας διαθέτει κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα αλλά και στις λοιπές Βαλκανικές χώρες και στην Κύπρο τις κλιματιστικές συσκευές με την εμπορική ονομασία "klima-therm".

Τα κλιματιστικά "klima-therm" inverter, αποτελούν μια απο τις πλέον αξιόπιστες προτάσεις δημιουργίας συνθηκών άνεσης χώρων. Ενσωματώνουν την νέα τεχνολογία inverter και οι αποδόσεις τους είναι μετρημένες με βάση τις νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι οποίες έχουν τεθεί σε ισχύ απο την 1/1/2013.

Η τεχνολογία η οποία είναι ενσωματωμένη στα κλιματιστικό "klima-therm" inverter εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και τον μεγάλο βαθμό απόδοσης.  Η απόδοση του συμπιεστή είναι σταθερή, αξιόπιστη και αποτελεσματική, η μεταβολή του ορισμού της θερμοκρασίας πολύ ακριβής (±0, 5° C),  αποτρέποντας τις μεγάλες διακυμάνσεις στην θερμοκρασία του δωματίου και εξασφαλίζοντας τις συνθήκες άνεσης.

Επειδή η ταχύτητα λειτουργίας του συμπιεστή μπορεί να αυξομειώνεται αυτόματα, το κλιματιστικό "klima-therm"inverter  μπορεί να ξεκινήσει σε πλήρη ταχύτητα και να επιτύχει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία.

Το κλιματιστικό "klima-therm" inverter έχει την δυνατότητα  να επιταχύνει το συμπιεστή και να ενισχύει την απόδοση στην θέρμανση όταν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή. Απολαύστε το άνετο και ζεστό περιβάλλον τις κρύες ημέρες του χειμώνα με το κλιματιστικό clima-therm Inverter

Η διάθεση των κλιματιστικών "klima-therm" inverter γίνεται μέσω επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων των συνεργατών μας.

Επιστροφή