ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ

Posted by enerbis 14/11/2022 0 Comment(s) Συστήματα Κεντρικής Σκούπας,

Ένα σπίτι όπου ζει ένα κατοικίδιο είναι πάντα ένα χαρούμενο σπίτι!

 

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καθαρισμός μπορεί να γίνει ένας δύσκολος στόχος, ειδικά όταν οι σκύλοι ή οι γάτες έχουν πρόσβαση σε κρεβάτια, καναπέδες και πολυθρόνες.

 

Τι λύσεις μπορούμε να υιοθετήσουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

 

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για τον βέλτιστο καθαρισμό του σπιτιού σας.

 

1. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΑΣ

 

Καθαρίζετε καθημερινά το κρεβάτι ή το μέρος όπου αναπαύεται το κατοικίδιό σας και ελέγχετε ότι όλα τα αξεσουάρ του είναι πάντα σε καλή κατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα για καναπέδες, αυτοκίνητα, ταπετσαρίες που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τις τρίχες όπου ο τετράποδος φίλος σας ακουμπάει τα πόδια σας !

 

Μπολ, γιακάς, λουριά, παιχνίδια, χαλιά και μαξιλάρια συχνά αναδύουν άσχημες μυρωδιές: προσπαθήστε να τα κρατήσετε σε ένα δωμάτιο και να εξουδετερώσετε τις οσμές με ειδικά απορρυπαντικά ή φυσικές θεραπείες όπως το ξύδι.

 

2. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο 4ΠΟΔΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ

 

Πως?

 

Το ιδανικό θα ήταν να κάνετε περιοδική περιποίηση με έναν επαγγελματία και να κάνετε έναν πρόχειρο καθαρισμό μετά από κάθε βόλτα.

 

Ο φίλος μας θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να έχει συσσωρεύσει βρωμιά τόσο στη τρίχωμά του όσο και στα πόδια.

 

Για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία, εάν έχετε ένα κεντρικό ή παραδοσιακό σύστημα ηλεκτρικής σκούπας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα για τον καθαρισμό κατοικίδιων ζώων, για να καθαρίσετε οποιοδήποτε είδος ζώου, με σωλήνα σύνδεσης, εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο χιτώνιο που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο ηλεκτρικής σκούπας και κάνει τη χρήση του άνετη.

 

Θα μπορείτε να χτενίσετε όλους τους τύπους τριχωμάτων διαφορετικού μήκους ή πυκνότητας επιλέγοντας μία από τις τρεις χτένες που παρέχονται, δείτε το video  που εξηγεί με σαφή και απλό τρόπο πώς να το χρησιμοποιήσετε.

 

3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΑΠΕΙΣΤΑΡΙΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ

 

Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες η τριχόπτωση είναι πιο συχνή, για να αποτρέψετε την εξάπλωση βακτηρίων και βρωμιάς στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Pets and House Kit, το οποίο συνοδεύεται από μια σειρά από χρήσιμα αξεσουάρ για τον καθαρισμό καναπέδων, πολυθρόνων, χαλιών, καθίσματα αυτοκινήτου κ.λπ. Ορισμένα υλικά καναπέδων και πολυθρόνων, για παράδειγμα, τείνουν να λερώνονται περισσότερο και να μαζεύουν τρίχες, όπως τα σφιχτά υφαντά, χρησιμοποιώντας τη βούρτσα για καναπέδες, αυτοκίνητα και ταπετσαρίες, τα υφάσματα θα καθαριστούν καλά και θα υπάρχουν χωρίς να "πετάνε" οι τρίχες στο σπίτι!.

 

4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

 

Ακόμη και τα πατώματα υπόκεινται στην εισβολή των τριχών που καραδοκούν παντού, κάτω από καρέκλες, τραπέζια, έπιπλα, το χαλί και η βούρτσα δαπέδου με πλαστική βάση με βελούδα, είναι ιδανική για αφαίρεση ινών και τρίχας ζώων, για οικιακή χρήση και εμπορική για χαλιά και δάπεδα όλων των ειδών.

 

Με αυτά τα άνετα και πρακτικά αξεσουάρ μπορείτε να κάνετε ακόμα και το σπίτι με το πιο ζωηρό και σούπερ τριχωτάο ζώο εκεί να λάμψει ξανά!